Följ Mitsubishi Motors Sverige

Vallentuna nästa för Mitsubishi

Pressmeddelande   •   Okt 24, 2011 10:04 CEST

Mitsubishi fortsätter sin frammarsch i Stockholm. Nästa anhalt är Vallentuna Motor, som blir ny återförsäljare och får ansvar för försäljning av Mitsubishi i nordöstra Stockholm. Premiären äger rum redan nu på lördag och söndag den 29-30 oktober. Därmed ökar Mitsubishi till totalt sex återförsäljare i Stockholm.

– Vi ser att Mitsubishi har en stor framtidspotential, inom både miljö, teknik och design. Dessutom har Mitsubishis bilar hög japansk kvalitet och vi är både glada och stolta över att få börja jobba med märket. Till helgen har vi laddat med en stor utställning av bilar ur Mitsubishis breda modellprogram och tagit hem många bilar för leverans direkt, redan till premiären, säger Thomas Hobro, försäljningschef och vice vd för Vallentuna Motor.

På lördag den 29 oktober slår Vallentuna Motor för första gången upp portarna för de som är intresserade av Mitsubishis bilar. Hela helgen firas med specialerbjudanden på alla Mitsubishi-modeller.

– Genom förstärkningen av vårt återförsäljarnät i Vallentuna vill vi vara med och försöka ta ytterligare marknadsandelar i Storstockholm. Med Vallentuna Motor når vi nu en marknad där vi ser en stor potential, men har varit relativt svaga på under de senaste åren, säger Martin Åhrbom, chef för återförsäljarutveckling på Mitsubishi Motors Sverige.

Mitsubishi har sedan tidigare fem andra återförsäljare i Stockholm: Mitsubishi Center Stockholm i Vällingby, Dahlbacka Bil i Saltsjö-Boo, Länna Bilcenter i Skogås, Svenska Bil i Smista och Svenska Bil i Akalla.

Fakta om Vallentuna Motor
Vallentuna Motor är ett familjeägt företag i tredje generationen, som sedan tidigare säljer Opel och Saab. Företaget erbjuder sina kunder personlig service och åtar sig alla reparationer på de bilar som de säljer. Vallentuna Motor driver också en bensinstation med en stor butik och en restaurang.

Fakta om Mitsubishi
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via SC Auto Sweden AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. SC Auto Sweden AB har 31 anställda och ett nätverk av 70 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige.

För mer information, kontakta gärna:
Thomas Hobro, vice vd och försäljningschef, Vallentuna Motor AB
08-514 308 09 thomas.hobro@vallentunamotor.se
Martin Åhrbom, chef för återförsäljarutveckling, Mitsubishi Motors Sverige
08-474 54 45 martin.ahrbom@mitsubishimotors.se
Lotta
Thulin, PR/Information, Mitsubishi Motors Sverige
08-474 54 51, 070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument