Följ Mitsubishi Motors Sverige

Världspremiär för Outlander PHEV Concept-S

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2014 14:03 CEST

Outlander Plug-In Hybrid Concept-S gör premiär på Paris Motor Show nästa vecka. Sportigt och sofistikerat är temat för den nya spännande designen.

Ny design både interiört och exteriört kombineras med den unika köregenskap som Outlander Plug-In Hybrid besitter med både fyrhjulsdrift och plug-in hybrid teknik.  Concept-S utgår från försäljningssuccén Outlander Plug-in Hybrid som introducerades i Sverige i början av året.
I Sverige är Outlander Plug-In Hybrid den mest sålda supermiljöbilen under 2014 med en marknadsandel på över 50 procent. 


Design
Sportig och sofistikerat är designtemat för modellen som får ny design både exteriört och interiört. Mittkonsolens utformande är inspirerad av traditionella japanska svarta lackerade lådor.
Läderklädseln som är framtagen genom japanskt hantverk är ett mjukt  läder där färgtemat är svart och bourgogne.


Teknik
Outlander PHEV Concept-S är fyrhjulsdriven och utrustad med den senaste plug-in hybridtekniken med en 2.0 liters 4-cylindring bensinmotor samt två elmotorer.

Mitsubishi Motors presskonferens är torsdag 2 oktober kl 16.15 i Mitsubishis monter
i hall 3.

För mer information om Mitsubishi Motors på Paris Motor Show:
http://www.mitsubishi-motors.com/en/events/motorshow/2014/pms2014/

____________________________________________________________________________
Åtta års garanti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Den långa garantin ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar.

Fakta om Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 33 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på www.mitsubishimotors.se

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

MMC Bilar Sverige AB är generalagent för Mitsubishi Motors personbilar och lätta lastbilar i Sverige. Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och firade 90 år 2007. Huvudkontoret med 32 anställda, finns i Sollentuna utanför Stockholm. Cirka 73 återförsäljare och närmare 100 auktoriserade verkstäder finns runt om i landet.

Bifogade filer

PDF-dokument