Följ Mitsubishi Motors Sverige

Sverigepremiär för Outlander Plug-in Hybrid Concept-S

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2015 08:00 CET

Outlander Plug-in Hybrid Concept-S premiärvisas i Sverige 22-25 januari på Stockholm Lifestyle Motorshow. Sportigt och sofistikerat är temat för den nya spännande designen.Outlander Plug-in Hybrid Concept-S premiärvisades för första gången i höstas på Parissalongen.
Konceptbilen ger en glimt av hur nästa generations Outlander kommer att se ut. En modell som är planerad till hösten 2015. Ny design både interiört och exteriört kombineras med den unika köregenskap som Outlander Plug-in Hybrid besitter med både fyrhjulsdrift och plug-in hybrid teknik.

Design
Sportig och sofistikerat är designtemat för modellen som får ny design både exteriört och interiört. Mittkonsolens utformande är inspirerad av traditionella japanska svarta lackerade lådor. Läderklädseln som är framtagen genom japanskt hantverk är ett mjukt läder där färgtemat är svart och bourgogne.

Teknik
Outlander PHEV Concept-S är fyrhjulsdriven och utrustad med den senaste plug-in hybridtekniken med en 2.0 liters 4-cylindring bensinmotor samt två elmotorer.

Sverige mest sålda supermiljöbil 2014
Outlander Plug-in Hybrid är den mest sålda supermiljöbilen i Sverige under 2014, med en marknadsandel på närmre 50 procent.


Modeller på mässan
På Stockholm Lifestyle Motorshow visar Mitsubishi även upp modellerna:
ASX
Outlander 2.2D
Outlander Plug-in Hybrid
Lätt lastbil: L200


Välkomna till våra montrar:
Personbilsmonter: C07:21
Transportbilar: C13:21

_____________________________________________________________________________

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se


MMC Bilar Sverige AB är generalagent för Mitsubishi Motors personbilar och lätta lastbilar i Sverige. Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och firade 90 år 2007. Huvudkontoret med 33 anställda, finns i Sollentuna utanför Stockholm. Cirka 73 återförsäljare och närmare 100 auktoriserade verkstäder finns runt om i landet.