Följ Mitsubishi Motors Sverige

Specialversion av Outlander Plug-In Hybrid

Pressmeddelande   •   Apr 14, 2015 14:40 CEST

Sedan introduktionen av Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid vid årsskiftet 2013/2014 har modellen blivit en succé, både i Sverige och ute i Europa. Outlander Plug-In Hybrid toppar försäljningen bland Plug-In Hybrider i hela Europa under förra året. I Sverige är modellen den mest sålda supermiljöbilen med en marknadsandel på nästan 50% under 2014.

Seven Summits Edition som är en specialversion är en hyllning till äventyraren Renata Chlumska som den första svenska kvinna lyckats bestiga de sju högsta bergen i varje världsdel. Renata Chlumska är sedan ett par år tillbaka ambassadör och samarbetspartner till Mitsubishi Motors i Sverige.

Nya Outlander Plug-In Hybrid Seven Summits Edition släpps nu i ett begränsat antal där varje bil är numrerad och försedd med Seven Summits logga. Exteriört har modellen uppgraderats med bl.a svartlackerade 18' fälgar, svarta hjulhuskanter, silver dekor fram och bak och silverfärgad takreling.


Fakta om Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 33 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på www.mitsubishimotors.se.

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige 070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

MMC Bilar Sverige AB är generalagent för Mitsubishi Motors personbilar och lätta lastbilar i Sverige. Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och firade 90 år 2007. Huvudkontoret med 33 anställda, finns i Sollentuna utanför Stockholm. Cirka 73 återförsäljare och närmare 100 auktoriserade verkstäder finns runt om i landet.

Bifogade filer

PDF-dokument