Följ Mitsubishi Motors Sverige

Ny VD för Mitsubishi Motors i Sverige

Pressmeddelande   •   Jun 21, 2012 16:00 CEST

Magnus Monié blir från och med den 1 augusti 2012 ny VD för MMC Bilar Sverige AB som är generalagent för Mitsubishi Motors i Sverige. Magnus kommer närmast från rollen som Försäljningschef på MMC Bilar.

Magnus Monié efterträder nuvarande VD Thomas Holm, som från och med den
1 augusti blir VD på Hyundai Bilar. MMC Bilar och Hyundai Bilar är systerbolag och ingår i SC Motors Gruppen.

Med över 15 års erfarenhet inom bilbranschen främst inom försäljning, ser Magnus Monié nu med stor tillförsikt och glädje fram emot förändringen. Magnus är 48 år och har arbetat som Försäljningschef på MMC Bilar i 4 år.

-       Vi står inför en ny spännande era inom Mitsubishi med en rad nya produkter och tekniker framöver som startar med nya Outlander i höst. Med vår starka organisation och ÅF-nät samt fina produkter ser jag verkligen fram emot nästa steg. För mig som person är det en väldigt stimulerande utmaning att efter 15 år inom bilbranschen på försäljningssidan nu gå in i rollen som VD, säger Magnus Monié.

Fakta om Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 79 återförsäljare och 110 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på: www.mitsubishimotors.se

Sveriges längsta bilgaranti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Det är Sveriges längsta garanti vid köp av en ny bil och ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar (förutom Lancer Evolution).

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument