Följ Mitsubishi Motors Sverige

Ny Plug-In Hybrid gör premiär i Paris

Pressmeddelande   •   Sep 15, 2016 18:12 CEST

GT-PHEV Concept

Mitsubishi GT-PHEV Concept gör premiär på Paris Motor Show i slutet av september. Konceptbilen som är en fyrhjulsdriven SUV med den senaste plug-in hybridtekniken och designen har en räckvidd på upp till 12 mil på ren el.

GT-PHEV Concept som är Mitsubishis nästa generations plug-in hybrid har en cockpit inspirerad interiör och den senaste teknologi. Modellen har tre elmotorer (en fram och två bak) samt en förbränningsmotor.
Den totala räckvidden är upp till 120 mil varav 12 mil på ren el. Designen följer Mitsubishis nya aktuella formspråk ”Dynamic shield”. Mer information om konceptbilen släpps i samband med att Paris Motor Show öppnar.

Uppdaterad Outlander Plug-In Hybrid
Europas mest sålda supermiljöbil Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid kommer nu i uppdaterad version. Modellen som kommer visas på mässan i Paris kommer att börja säljas på den svenska marknaden under november.
Nyheter:Styrning för prioriterad ren eldrift via knapp (EV Priority), ny radio kopplad till Smartphone, Elektrisk parkeringsbroms, Taklucka standard i businessutförande, Säkerhetspaket standard i komfortutförande, Döda vinkelvarning, Automatiskt kollisionsvarningssystem för fotgängare, utvecklat varningssystem vid backning.

Fakta om Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 34 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 85 serviceverkstäder runt om i Sverige.
Mer information finns på www.mitsubishimotors.se

För mer information, kontakta gärna:Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige
070-580 68 06 eller
lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument