Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi visar bilar på vårens byggmässa

Pressmeddelande   •   Mar 21, 2012 09:29 CET

Fram till och med fredag den 23:e mars visar Mitsubishi upp större delen av sitt modellprogram på bygg- och fastighetsmässan Nordbygg i Stockholm. Där finns arbetshästen L200, den första serietillverkade elbilen i-MiEV, den lilla crossovern ASX och den mellanstora crossovern Outlander.

På Nordbygg-mässan kan besökarna se den senaste utvecklingen inom bygg-, VVS- och fastighetsbranschen. På Stockholmsmässan i Älvsjö finns drygt 800 utställare från 30 länder på plats för att visa sina nyheter. http://www.nordbygg.se
Besök gärna oss på Mitsubishi i vår monter, VH02:11!

Sveriges längsta bilgaranti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Det är Sveriges längsta garanti vid köp av en ny bil och ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar.(Gäller inte Lancer Evolution.)

Fakta om Mitsubishi
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 110 serviceverkstäder runt om i Sverige.

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument