Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi växer i Göteborgstrakten

Pressmeddelande   •   Apr 19, 2012 10:09 CEST

Mitsubishi stärker återförsäljarnätet i Göteborg och inleder ett samarbete med den framgångsrika bil­återförsäljaren Kareby Bil i Kungälv. Premiären äger rum redan på tisdag den första maj. Med Kareby Bil har nu Mitsubishi fem återförsäljare i Göteborgstrakten från Kungsbacka i söder till Kungälv i norr.

– Jag tror att det finns många Mitsubishi-hjärtan som klappar runt om i Kungälv. I vår lokala undersökning om vad man i första hand förknippar Mitsubishi med, sa de flesta hög kvalitet och lång livslängd. Tillsammans med den långa åttaårsgarantin tror jag att det finns en stor potential för Mitsubishi i Kungälvsregionen, säger Thomas Ivarsson, vd för Kareby Bil.

På tisdag den första maj startar Kareby Bil försäljningen av Mitsubishi. Då öppnas portarna för alla som går i bilköpartankar. Premiären firas med specialerbjudanden på alla Mitsubishis bilmodeller.

– Vi har letat efter en hungrig och duktig återförsäljare i de norra delarna av Göteborg. Genom Kareby Bil har vi nu hittat de ambitiösa entreprenörer som vi har letat efter. Tack vare dem är Kungälv ingen vit fläck längre på Mitsubishi-kartan, säger Martin Åhrbom, chef för återförsäljarutveckling på Mitsubishi Motors Sverige.

Sveriges längsta bilgaranti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Det är Sveriges längsta garanti vid köp av en ny bil och ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar. (Gäller inte Lancer Evolution)

Fakta om Kareby Bil
Kareby Bil startade 1999 och företagets bilhall ligger i Kareby, strax utanför Kungälv, norr om Göteborg. Förutom Mitsubishi säljer företaget också Kia. Mer information finns på: www.karebybil.se

Fakta om Mitsubishi
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 110 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på: www.mitsubishimotors.se

För mer information, kontakta gärna:
Thomas Ivarsson, vd, Kareby Bil 070-814 47 78 eller thomas@karebybil.se

Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors 070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument