Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi startar livsstilsblogg

Pressmeddelande   •   Dec 02, 2011 13:48 CET

Skådespelaren Morgan Alling och Sveriges främsta kvinnliga rallyförare, Ramona Karlsson är de första bloggarna på Mitsubishis nya blogg. Där får läsarna följa vad som händer i Morgans och Ramonas spännande och aktiva liv. De är först ut i en serie kända och okända Mitsubishiägare, som kommer att blogga om sina liv på mitsubishibloggen.se

– Förutom mitt liv på scenen, kommer jag att skriva om mina utmaningar, problem och glädjeämnen, och om mina funderingar kring livet, som tagit mig dit jag är i dag. Från att tidigare alltid ha sökt de mest extrema kickarna och de största utmaningarna, lever jag i dag relativt sett, ett lugnare, men fortfarande väldigt aktivt liv, säger Morgan Alling, skådespelare och regissör.

I några av de första blogginläggen, som precis lagts upp, funderar både Morgan och Ramona på vad som egentligen är normalt och vad det innebär att leva ett normalt liv:

http://www.mitsubishibloggen.se/2011/vad-ar-normalt/

http://www.mitsubishibloggen.se/2011/fullstandigt-normalt/

Sporre för tjejer
– I mina blogginlägg vill jag visa att man med en stark vilja, envishet och hård träning kan lyckas nå sina mål, även om man kanske inte haft alla förutsättningar från början, och att tjejer kan lyckas i en mansdominerad bransch. Jag vill också ge läsarna en liten inblick i vad jag gör mellan rallytävlingarna och hur förberedelserna inför 2012 års säsong går, då mitt mål är att köra Rally-VM i min Mitsubishi Evolution, säger Ramona Karlsson, Sveriges bästa kvinnliga rallyförare.

Genom att starta en livsstilsblogg vill Mitsubishi ge en mer personlig och inspirerande bild av livet som Mitsubishiägare. Ramona och Morgan är först ut. Men under 2012 kommer bloggen att fyllas på med ytterligare intressanta personer som bloggar om sina liv och förhållanden till sina Mitsubishi-bilar.

– Gemensamt för våra två första bloggare är att de är ganska självutlämnande personer, som lever aktiva, fartfyllda liv och bjuder på sig själva. På bloggen kommer läsarna främst att få möta personer som på ett personligt sätt berättar om sina liv i och utanför sin bil. Vi hoppas kunna bjuda på en del skratt, överraskningar och en glimt av deras privatliv, säger Niclas Larsered, marknadschef på Mitsubishi Motors Sverige

Morgan Alling
Morgan Alling är skådespelare, regissör och producent. Just nu är han aktuell som skådespelare på Dramaten i ”Två herrars tjänare” och som regissör för ”Romeo och Julia” på Göta Lejon. Han planerar också för ytterligare en bok, att skriva mer för tv och för en soloshow.

Ramona Karlsson
Ramona Karlsson kör den senaste versionen av Mitsubishi Lancer Evolution och är Sveriges främsta kvinnliga rallyförare. Förutom rallyförare är hon även förarinstruktör och stuntförare. Hennes co-driver heter Miriam Walfridsson och deras mål för 2012 är att köra rally-VM.

Sveriges längsta bilgaranti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Det är Sveriges längsta garanti vid köp av en ny bil och ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar, förutom de som används i yrkestrafik.

Fakta om Mitsubishi
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 70 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige.

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR/Information, Mitsubishi Motors Sverige
08-474 54 51, 070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se
Niclas Larsered
, marknadschef, Mitsubishi Motors Sverige
08-474 54 44, 070-624 54 11 eller niclas.larsered@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument