Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi ritar in Nybro och Karlskrona på kartan

Pressmeddelande   •   Maj 04, 2012 07:00 CEST

Smålands Motorcentrum utökar verksamheten med att börja sälja Mitsubishi i Nybro och Karlskrona. En av orsakerna är lyckosam försäljning av Mitsubishi i företagets anläggning i Kalmar. Premiären äger rum fredagen den 11 maj. Därmed ökar Mitsubishi till totalt tolv återförsäljare i Småland och Blekinge.

– Vi utökar vår satsning med Mitsubishi på ytterligare två orter och blir därmed den största återförsäljaren i regionen. Vi tror att Mitsubishi har en bra framtid tack vare konkurrenskraftiga bilar med fyrhjulsdrift, åtta års garanti och nya spännande modeller på gång, sägerMarcus Eliasson, vd på Smålands Motorcentrum.

På fredagen den 11 maj slår bilanläggningarna i Nybro och Karlskrona för första gången upp portarna och det firas med specialerbjudanden på samtliga Mitsubishimodeller.

 – Vi har ett behov av att expandera i sydöstra Sverige. Eftersom försäljningen av Mitsubishi i Smålands Motorcentrums anläggning i Kalmar har gått bra väljer vi att utöka samarbetet med dem på två nya orter, säger Martin Åhrbom, chef för återförsäljarutveckling på Mitsubishi Motors Sverige.

Sveriges längsta bilgaranti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Det är Sveriges längsta garanti vid köp av en ny bil och ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar. (Gäller inte Lancer Evolution.)

 Fakta om Smålands Motorcentrum
Smålands Motorcentrum startades 1965 och ägs av familjen Linde. I dag har företaget bilanläggningar i Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn och Nybro. Totalt har företaget cirka 100 anställda. Mer information finns på: www.smalandsmotorcentrum.se

Fakta om Mitsubishi
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 110 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på: www.mitsubishimotors.se

För mer information, kontakta gärna:
Marcus Eliasson, vd, Smålands Motorcentrum
073-842 50 39 eller marcus.eliasson@smalands.com

Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors<
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument