Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi presenterar ny konceptbil i Shanghai

Pressmeddelande   •   Apr 25, 2013 07:00 CEST

På bilsalongen i Shanghai visar Mitsubishi nu upp ytterligare en ny konceptbil. Mitsubishi Concept G4 är en vision över en nyutvecklad kompakt sedanmodell som planeras att gå i produktion. På mässan visas även Mitsubishis konceptbil Concept CA-MiEV, som är en vision av nästa generations elbilar. Bilarna är nästa steg i Mitsubishis arbete att utveckla ännu snålare och miljövänligare bilar.

Mitsubishi Concept G4 har en kort front som ger föraren bra sikt, samtidigt som bilen blir lätt att manövrera. Bilen är bland de bränslesnålaste i sin klass tack vare bra aerodynamik, en lätt och kompakt 1,2-litersmotor samt att en stor del av bilen är byggd av höghållfasthets­stål, som ger den en låg vikt.

8 års garanti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Den långa garantin ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar (förutom Lancer Evolution).

Fakta om Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 75 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på www.mitsubishimotors.se och på www.mitsubishibloggen.se.

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige 070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

MMC Bilar Sverige AB är generalagent för Mitsubishi Motors personbilar och lätta lastbilar i Sverige. Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och firade 90 år 2007. Huvudkontoret med 31 anställda, finns i Sollentuna utanför Stockholm. Cirka 75 återförsäljare och närmare 100 auktoriserade verkstäder finns runt om i landet.

Bifogade filer

PDF-dokument