Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi inför prisgaranti

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2013 07:01 CEST

Mitsubishi har infört en prisgaranti hos de auktoriserade Mitsubishi-verkstäderna. Det innebär att alla Mitsubishiägare får lägsta pris på service och reparationer hos Mitsubishis 100 auktoriserade verkstäder runt om i Sverige.

 – Genom att införa en prisgaranti på service och verkstadsarbeten vill vi visa att våra verkstäder inte är dyrare än de fristående verkstäderna. Dessutom är personalen på våra verkstäder specialutbildad på Mitsubishi och har den senaste utrustningen, säger Patrik Jansson, servicemarknadschef för Mitsubishi Motors i Sverige.

Genom prisgarantin betalar Mitsubishiägarna samma pris eller mindre för service eller annat mekaniskt verkstadsarbete hos en Mitsubishi-auktoriserad verkstad, som hos en märkesoberoende bilverkstad.

Prisgarantin gäller om bilägaren kan visa en offert från en märkesobunden bilverkstad. Offerten ska motsvara ett identiskt arbete och baseras på nya originalreservdelar eller nya reservdelar av motsvarande kvalitet. Offerten får inte vara äldre än 30 dagar och den ska vara från en bilverkstad på samma eller närliggande ort inom 15 kilometers radie.

Offertens pris ska vara den oberoende verkstadens publicerade ordinarie pris, och inte en tillfällig kampanj eller ett specialerbjudande. Prisgarantin gäller inte för avtalspriser för företag samt priser som inte är tillgängliga för allmänheten.

Åtta års garanti
Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Den långa garantin ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar (förutom Lancer Evolution).

Fakta om Mitsubishi Motors Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 31 anställda och ett nätverk av 75 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på www.mitsubishimotors.se och på www.mitsubishibloggen.se.

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige 070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se
Patrik Jansson, servicemarknadschef, Mitsubishi Motors Sverige 070-314 11 73 eller patrik.jansson@mitsubishimotors.se

MMC Bilar Sverige AB är generalagent för Mitsubishi Motors personbilar och lätta lastbilar i Sverige. Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och firade 90 år 2007. Huvudkontoret med 31 anställda, finns i Sollentuna utanför Stockholm. Cirka 70 återförsäljare och närmare 100 auktoriserade verkstäder finns runt om i landet.

Bifogade filer

PDF-dokument