Följ Mitsubishi Motors Sverige

Mitsubishi i samarbete med UNICEF och kämpar för varenda unge

Pressmeddelande   •   Apr 30, 2008 10:44 CEST

Det kommer att vara ett program med både glädje och allvar i fokus. Under insamlingskvällen, som anordnas i samarbete med FN´s barnfond UNICEF, medverkar några av Sveriges främsta underhållare och artister. Programledare är Kristin Kaspersen Fahlén och David Hellenius.

"-Jag hoppas att vi genom vårt bidrag med bilar, genererar riktigt mycket pengar till UNICEF, som gör ett fantastiskt jobb med alla drabbade barn i världen" säger Niclas Larsered, Marknadschef på Mitsubishi Motors.
Mitsubishi Motors Sverige bidrar med bilar till galan, av varierande modeller. Galan är ett stort samarbete med flera företag.

Det blir starka reportage i Humorgalan den 1 Maj. Amelia Adamo i Etiopien, Kattis Ahlström i Kongo, Mark Levengood i Paraguay, Moneybrother och Kristin Kaspersen Fahlén i Guatemala.

Som Världsförälder ger du pengar regelbundet varje månad via autogiro. Pengarna går inte bara till ett enskilt utvalt barn, utan till alla de barn i världen som behöver hjälp. Det blir mer rättvist så. Som Världsförälder är du varje dag med och förändrar framtiden för världens mest utsatta barn.

Se mer information på http://www.unicef.se/for-varenda-unge

Mitsubishi Motors distribueras i Sverige av SC Auto Sweden AB som ägs av det japanska handelsföretaget Sumitomo Corporation. SC Auto Sweden AB har sitt kontor i Sollentuna utanför Stockholm med cirka 40 anställda. Från norr till söder finns 57 återförsäljare och 100 serviceverkstäder.

För mer information, kontakta:
Lotta Thulin, PR/Information Mitsubishi Motors / SC Auto Sweden AB
Tel 08-474 54 51 Mobil 0705-806 806 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Niclas Larsered, Marknadschef Mitsubishi Motors / SC Auto Sweden AB
Tel 08-474 54 44 Mobil 070-6245411 eller niclas.larsered@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument