Följ Mitsubishi Motors Sverige

Fortsatta framgångar för Mitsubishi MTB Challenge

Pressmeddelande   •   Okt 20, 2014 10:31 CEST

Det växande intresset kring mountainbike och Mitsubishi MTB Challenge håller i sig för fjärde året i rad. Jämfört med förra året har det totala antalet deltagare ökat med ca 16 %. Sporten som helhet har också breddats och är nu en folkidrott i Sverige.

Mitsubishi Motors Sverige är sedan fyra år tillbaka huvudsponsor till Långloppscupen på mountainbike.

– Mountainbikeidrotten upplever sedan några år en boom i Sverige. Vi ser glädjande en ökning av antal deltagare i Mitsubishi MTB Challenge med totalt 16 % jämfört med förra året. Nu arbetar vi vidare på att utveckla cupen ytterligare till nästa år, säger Lasse Strand, samordnare för Mitsubishi MTB Challenge.

Totalt ingår nio av landets mest populära långlopp i Mitsubishi MTB Challenge; Billingeracet i Skövde, Långa Lugnet i Falun, Lida Loop i Stockholm, Ränneslättsturen i Eksjö, Mörksuggejakten i Rättvik, Engelbrektsturen i Norberg, Finnmarksturen i Ludvika, Bockstensturen i Varberg och Västgötaloppet i Ulricehamn.

– Mitsubishi är en aktiv partner som bidrar till att vi för fjärde året i rad ser en markant ökning av intresset för tävlingarna. Vårt nära samarbete med dem ger oss möjligheter och resurser att stärka vår och cupens närvaro i cykelsverige, säger Lasse Strand, samordnare för Mitsubishi MTB Challenge.
____________________________________________________________________________
Åtta års garanti

Mitsubishi har åtta års garanti på alla personbilar som säljs i Sverige. Den långa garantin ger bilköparna fler bekymmersfria mil, ett tryggare köp och bättre andrahandsvärde. Garantin följer bilen i åtta år eller upp till 15 000 mil och gäller för alla Mitsubishis personbilar.

Fakta om Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors personbilar säljs i Sverige via MMC Bilar Sverige AB. Företagets svenska huvudkontor ligger i Sollentuna utanför Stockholm. MMC Bilar Sverige AB har 33 anställda och ett nätverk av 73 återförsäljare och 100 serviceverkstäder runt om i Sverige. Mer information finns på www.mitsubishimotors.se

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se eller
Lasse Strand, samordnare, Sweden Mountainbike och Mitsubishi MTB Challenge
070-545 25 07 eller lasse@swedenmoutainbike.se


MMC Bilar Sverige AB är generalagent för Mitsubishi Motors personbilar och lätta lastbilar i Sverige. Mitsubishi är Japans äldsta biltillverkare och firade 90 år 2007. Huvudkontoret med 32 anställda, finns i Sollentuna utanför Stockholm. Cirka 73 återförsäljare och närmare 100 auktoriserade verkstäder finns runt om i landet.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.