Följ Mitsubishi Motors Sverige

Äventyrspodden

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2017 07:30 CEST

Petter Alexis Askergren, Renata Chlumska och Ola Skinnarmo i Äventyrspodden

Vad krävs för att nå toppen av världens högsta berg, skida till nord- och sydpolen eller att bli något så ovanligt som en folkkär rapartist.

I nya podcastserien, Äventyrspodden delar en av våra mest folkkära artister Petter Alexis Askergren och superäventyrarna Renata Chlumska och Ola Skinnarmo med sig av sina erfarenheter och äventyrliga livsresor som tagit dem dit de är i dag.

I det första programmet, som har premiär onsdag den 3 maj, får vi träffa dem alla tre tillsammans under ett intressant och öppet samtal om passion, driv, att vara mitt i livet och om hur man håller sig kvar på toppen.

Därefter följer tre mycket personliga program med var och en av dem där de tar med oss lyssnare till platser som betyder mycket i deras liv. Vi får höra om med- och motgångar, om vilka drömmar som finns kvar och hur man förverkligar dem, samt hur man gör det omöjliga möjligt.

Äventyrspodden finns där poddar finns och på mitsubishimotors.se.

Petter Alexis Askergren, en av våra mest folkkära artister och låtskrivare men även superentreprenör som skriver böcker, driver restauranger, föreläser och extremsportar.

Renata Chlumska blev första svenska att nå toppen av Mount Everest och det s.k. Seven Summit, att bestiga det högsta berget på varje kontinent.

Ola Skinnarmo blev förste svensk att nå nord- och sydpolen på skidor och har gjort en rad äventyr i kända upptäcktsresandes fotspår.

Petter, Renata och Ola är Mitsubishis ambassadörer.

Trailer;

https://www.youtube.com/watch?v=GYCHE2qYMGo

__________________________________________________________________________________________

För mer information, kontakta gärna:
Lotta Thulin, PR- och informationsansvarig, Mitsubishi Motors Sverige
070-580 68 06 eller lotta.thulin@mitsubishimotors.se

Bifogade filer

PDF-dokument