Följ Mitsubishi Motors Sverige

Pressmeddelanden Visa alla 7 träffar

Mitsubishi etablerade på Gotland

Pressmeddelanden   •   Sep 09, 2014 14:11 CEST

Mitsubishi Motors finns nu etablerade med en återförsäljare i Visby på Gotland. Det är företaget Autobil AB på Slitevägen som är ny återförsäljare av Mitsubishi.

Renata Chlumska reser med Mitsubishi

Renata Chlumska reser med Mitsubishi

Pressmeddelanden   •   Nov 22, 2012 07:00 CET

Mitsubishi inleder ett samarbete med äventyraren Renata Chlumska. Hon ska bidra till att förstärka Mitsubishis varumärke och företagets position, med bilar som är byggda för alla äventyr varje dag. Till en början ska hon vara med i webbkampanjer, blogga för Mitsubishi, inspirera företagets återförsäljare, medverka i kundtidningen samt delta i de lokala återförsäljarnas marknadsaktiviteter.

Mitsubishi expanderar i Stockholm

Pressmeddelanden   •   Sep 26, 2011 07:30 CEST

Mitsubishi förstärker återförsäljarnätet genom att utöka samarbetet med Svenska Bil. Eftersom försäljningen gått över förväntan i deras anläggning söder om Stockholm börjar Svenska Bil nu även sälja Mitsubishi i sin anläggning i Akalla, norr om Stockholm.

Mitsubishi öppnar nytt på fyra orter i Skaraborg

Mitsubishi öppnar nytt på fyra orter i Skaraborg

Pressmeddelanden   •   Dec 09, 2009 10:24 CET

Mitsubishi utökar återförsäljarnätet genom ett nytt samarbete med Gustaf E Bil i Skövde. Det innebär att Mitsubishi börjar säljas på fyra nya orter i Skaraborgsområdet: Mariestad, Ulricehamn, Falköping och Skövde. Mitsubishis bilar får premiär i hos Gustaf E Bil under februari 2010. Därmed säljs Mitsubishi totalt på 13 anläggningar runt om i Västsverige.